9. MAJ

Brojne delegacije u Podgorici položile cvijeće povodom Dana pobjede nad fašizmom

Cvijeće su položili i ministri odbrane i unutrašnjih poslova Filip Adžić i Raško Konjević, predsjednik SUBNOR-a Zuvdija Hodžić, kao i delegacija Glavnog grada, na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem

Brojne delegacije crnogorskih zvaničnika položile su danas vijenac na Spomenik Partizanu borcu. Anadolija

Anadolija

9.5.2022

Brojne delegacije crnogorskih zvaničnika položile su danas vijenac na Spomenik Partizanu borcu, na brdu Gorica, povodom 9. maja - Dana pobjede nad fašizmom, javlja Anadolu Agency (AA).

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović, potpredsjednica Branka Bošnjak i poslanica Kenana Strujić Harbić položile su danas vijenac, a Đurović je uputila čestitku svim građankama i građanima.


Brojne delegacije crnogorskih zvaničnika položile su danas vijenac na Spomenik Partizanu borcu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

- Na današnji dan sjećamo se veličanstvene pobjede nad fašizmom i odajemo počast milionima ljudskih žrtava koje su pale u borbi sa okrutnim zavojevačem. Važno je podsjetiti da je, podižući slavni opštenarodni Trinaestojulski ustanak 1941. godine, Crna Gora postala prva država koja je pružila otpor fašističkoj mašineriji zla i zapalila luču slobode u porobljenoj Evropi- navela je Đurović u čestitki.

Cvijeće su položili i ministri odbrane i unutrašnjih poslova Filip Adžić i Raško Konjević, predsjednik SUBNOR-a Zuvdija Hodžić, kao i delegacija Glavnog grada, na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.