IMAO SAMO 49 GODINA

Velika tragedija u Australiji: Nastradao muškarac iz Srbije dok je pokušao spasiti šestogodišnju kćerku

Boreći se za život njemu najvažnije osobe na cijelom svijetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti, rekao je za "9 News" sveštenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić

Nastradali Branko Radulović sa kćerkom. Nova.rs

E. Ć. / Nova.rs

25.1.2022

Branko Radulović (49) je nastradao u nezapamćenoj drami koja se odigrala na popularnoj plaži u Adelejdu na jugu Australije, kada su talasi njegovu šestogodišnju kćerku odnijeli daleko od obale, a on pokušao da je spasi, piše "Nova.rs".



Talasi je odvukli od obale

Prema svjedocima, djevojčica se nalazila u čamcu za napuhavanje, a kada su naišli talasi odvukli su je od obale. Tada je Branko obučen uskočio u vodu kako bi je spasio. Na plaži se našao 70-godišnji Majkl Naper (Michael) koji je krenuo za Radulovićem.

- Kada sam uspio da dođem do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo tijelo isplivalo i to je bio momenat kada sam ga uhvatio za pantalone i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode. On je bio bez svjesti kada su kćerka i on uz pomoć posjetitelja na plaži izvučeni - rekao je Naper tamošnjim medijima.

Pokazao šta je prava, požrtvovana ljubav

Rekao je kako ne želi da ga zovu herojem, te da mu je žao što nije ranije krenuo za Radulovićem. Uprkos naporima doktora Raduloviću nije bilo spasa.

- Boreći se za život njemu najvažnije osobe na cijelom svijetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti. Svi smo ga znali kao čovjeka posvećenog porodici i crkvi. Uvijek je bio spreman da odgovori na svaki poziv i da pomogne bilo kome kome je pomoć potrebna, u bilo koje vrijeme - rekao je za "9 News" sveštenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić, prenosi "Nova.rs".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.