STIŽE POJAČANJE

Monika Beluči u pregovorima za ulogu u "Južnom vetru", dva holivudska glumca već potpisali ugovor

Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde - rekao je Miloš Avramović za srbijanske medije

Monika Beluči: Pregovori u toku. Ahgencije

L. K. P.

22.11.2021


Monika Beluči (Monica Belluci), jedna od najljepših žena svijeta u pregovorima je za ulogu u "Južnom vetru". Holivudski glumac Vilijam Boldvin (William Baldwin) i Majkl Medsen (Michalem Madsen) glumit će u nastavku poznate franšize, prema pisanju srbijanskih medija.

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde -  rekao je Miloš Avramović za srbijanske medije.


Scena iz "Južnog vetra". Agencije

Dodao je da su njih dvojica već potpisali ugovore, a da će Monika Beluči to vjerovatno uskoro učiniti.


- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - dodao je.


Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.


- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe - kaže Avramović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.