IZNENADIO FANOVE

Smit objavio video na TikToku, mnogi misle da ismijava prošlogodišnju dodjelu Oskara

Smit nema pravo da sudjeluje u događajima koje organizira uprava Oskara narednih deset godina

Vil Smit. Printscreen

H. J. I.

21.2.2023

Vil Smit (Will Smith) jučer je iznenadio fanove novom objavom na svom TikToku. U videu se šali na račun prošlogodišnje dodjele Oskara, kada je ošamario Krisa Roka (Chris Rock).

Naime, video je uokviren upitom jedne TikTok korisnice u kojem ona opisuje vježbu u kojoj ljudi pitaju predmete šta misle o njima. Ona objašnjava da oni koji gledaju ovaj video mogu pitati olovku ili svoj automobil za mišljenje, a zatim doći do vlastitog zaključka na temelju dojma, kojeg predmeti ostavljaju.

@willsmith #duet with @missmoneyworking ♬ original sound - Will Smith

Smit je na taj video dodao i svoju reakciju, gdje pomno prati šta djevojka govori. Nakon kratkog razmišljanja o predmetu koji bi mogao zatražiti da mu postavi pitanje, on posegne izvan kamere i pokaže svoj kipić Oskara u kadru. Smit pogleda kipić bez da mu postavi pitanje.

Ovaj snimak mnogi su smatrali podrugljivom referencom na incident na prošlogodišnjoj dodjeli Oskara, zbog koje glumac nema pravo da sudjeluje u događajima koje organizira uprava Oskara narednih deset godina, a gdje je ipak tu noć nakon neugodne situacije osvojio Oskara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.