SCENE

Ljubomorni Darko Lazić napao vjerenicu pred gostima

Situacija se brzo smirila kada je pročitao da se dopisuje s drugaricom

Marina i Darko: Ljubav jača od ljubomore. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

10.2.2020

Darko Lazić napravio je zabavu povodom 21. rođendana svoje vjerenice Marine. Međutim, slavlje joj je brzo prisjelo. Kako je otkrio neimenovan izvor, Darko joj je napravio takvu ljubomornu scenu da nije znala gdje se nalazi. 

- Na početku večeri je sve bilo uredu. Pjevač se baš potrudio da joj u svemu ugodi. Pjevao joj je, pozvao najbliže, i njene i svoje, kumove i rodbinu. Ma, svega je bilo, i da se jede i da se pije, i pjesma i muzika... Ma, milina - ispričao je izvor za srbijanske medije.



Darko vjerenici pripremio iznenađenje. Instagram

Međutim, brzo se situacija promijenila.

- U trenutku mu je pao mrak na oči. Valjda je vidio Marinu da se s nekim dopisuje, pa je pomislio da ima nekog udvarača. Sve se orilo. Kaže on njoj: "Daj ovamo telefon, da vidim ja ko ti to piše! Nemoj slučajno da me varaš, neće biti dobro! Kakav je to način da visiš na telefonu, i to dok imamo goste! Odmah mi daj da vidim ko ti to sve čestita rođendan! Hoćeš da mi nabiješ rogove kao Ana – otkrio je izvor.

Situacija se brzo smirila kada je pročitao da se dopisuje s drugaricom.

- Kasnije mu je bilo krivo, pa je molio da mu oprosti. Mada, razumijem i njega. Svašta se pričalo kada je bio s Anom, te on nju vara, te ona njega... Zato je sada tako ljubomoran – zaključio je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.