PLJUŠTE OPTUŽBE

Voditeljica iz pakla: Dijete nazvala debelim i glupim

Elen Dedženeris već sedmicama u centru skandala

Elen Dedženeris. Agencije

Avaz.ba

7.8.2020

Voditeljica Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres) poslednjih nekoliko sedmica se nalazi u centru skandala, jer su je brojni producenti optužili za zlostavljanje na poslu. Voditeljici iz pakla, kako je mnogi zovu, se na sve to dodala još jedna optužba - da je zlostavljala 11-godišnje dijete i nazivala ga "debelim i glupim", piše "Mirror".

Jedan od njenih zaposlenih ispričao je kako je Elen prije 40 godina, prije nego što je postala slavna, uživala u tome da se ponaša zlobno prema njegovom sinu Benu. To je potvrdio i sam Ben, koji danas ima 52 godine. Prisjetio se kako se Elen, koja je tada radila za njegovu majku u agenciji za zapošljavanje, okrutno šalila na račun njegove prekomjerne težine. 


Elen Dedženeris. Agencije

- Grozio sam se kad bih morao nakon škole svratio u agenciju. Elen bi kritikovala moju težinu i moju odjeću. Nazivala bi me glupim. Bio sam samo dečak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog - priznao je Ben.

- Mislim da za to nema izvinjenja. Bio sam bespomoćno dijete. Šta sam ja njoj mogao reći u svoju odbranu - rekao je on i dodao:

 - Ona je jedna od najzlobnijih osoba koju sam upoznao - zaključio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.