NAKON SERIJE SKANDALA

Fanovi joj nisu oprostili: Slavna Ellen 2019. završava s kultnom emisijom

Kad ste kreativna osoba, stalno vas treba izazivati, i koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno više nije izazov, rekla je Ellen

U suzama saopćila tužnu vijest. Pixsell

Ad. A. / Večernji list

12.5.2021

Ellen DeGeneres objavila je da završava svoj talk show.

Komičarka je u razgovoru za Hollywood Reporter rekla da će okončati dugogodišnji "Ellen DeGeneres Show" 2022. godine. "Kad ste kreativna osoba, stalno vas treba izazivati, i koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno više nije izazov", rekla je Ellen. "Ellen DeGeneres Show" trenutno je u svojoj 18. sezoni i završit će nakon 19. sezone. Dnevni talk show DeGeneres dramatično je pao u gledanosti nakon skandala zbog njenog odnosa prema gostima i zaposlenicima.

Prema ocjeni Nielsena u ožujku, "Ellen DeGeneres Show" izgubio je preko milijun gledatelja tijekom tekuće sezone emisije. Podsjetimo, više od deset bivših, ali i neki sadašnji suradnici stranim medijima su opisali kako je bilo raditi za Ellen. Kazali su kako je radno okruženje bilo puno omalovažavanja, straha, ali i rasizma.

- Takve se situacije događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobomn, no u stvarnosti je grozna - kazao je jedan zaposlenik koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe.

Neki uposlenici otkrili su da je Ellen otkaze dijelila šakom i kapom. Otkaze bi dobili ako su išli na bolovanje, sprovode bliskih članova porodice, a jedna osoba dobila je otkaz jer je objavila fotografiju iz ureda. Jasna je bila i razlika u tretmanu suradnika koji su joj se svidjeli i one s kojima baš nije bila zadovoljna. Jedne je obasipala darovima i komplimentima, dok je druge ignorirala ili maltretirala.

Obožavatelji su bili u šoku, jer se DeGeneres uvijek u javnosti predstavljala kao topla i pristupačna osoba. Premda je aktualna sezona počela u rujnu 2020. isprikom Ellen, čini se kako joj obožavatelji nisu oprostili.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.