BOKSERSKI OKRŠAJ

Smit i Rok dobili ponudu koja se teško odbija, bokserski promotor im nudi bogatstvo za ulazak u ring

Učinimo to u avgustu, neka me neko što prije nazove telefonom, dodao je promotor

Trenutak kada Smit šamara Roka. AFP

L. K. P.

29.3.2022

Bokserski promotor Džejk Pol (Jake Paul) ponudio je Vilu Smitu (Will Smith) i Krisu Roku (Chris Rock) po 15 miliona dolara da uđu u ring i izmire svoje nesuglasice nakon što je Smit ošamario Roka tokom nedjeljne dodjele Oskara.

- Imam 15 miliona dolara za Vila Smita i 15 miliona za Krisa Roka, napisao je Pol, koji vodi Most Valuable Promotions, na Twitteru.


-Učinimo to u avgustu, neka me neko što prije nazove telefonom, dodao je.

Smith se tokom prijenosa uživo popeo na binu i udario Roka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smitove supruge. Manje od sat vremena kasnije, Smit je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u "Kralju Richardu".

Smit se tokom svog "pobjedničkog govora", izvinuo akademiji i kolegama, ali ne i Roku, koji je odbio podići tužbu protiv Smita.

Premda je svima jasno kako su mali izgledni za njhov "bokserski okršaj", američki mediji navode kako bi 53-godišnji Smit, koji je 2001. glumio legendarnog boksera Muhameda Alija (Muhammad) u biografskom filmu "Ali", imao veliku prednost u odnosu na četiri godine starijeg komičara kada su u pitanju godine, visina i težina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.