PREDSTAVA ZA JAVNOST

Megan i Hari pokušali da zaustave priče o razvodu

Kako se šuškalo, njih dvoje treba i da se isele iz luksuzne vile u Montesitu nakon što im je Spotify otkazao ugovor

Megan i Hari. Instagram

Dž. H. M.

4.8.2023

Nasmijani i rame uz rame, Megan Markl (Markle) i princ Hari (Harry) su blistali u svom prvom javnom pojavljivanju nakon špekulacija da su na korak od razvoda. 

Kako se u posljednje vrijeme šuškalo, njih dvoje treba i da se isele iz luksuzne vile u Montesitu nakon što im je Spotify otkazao ugovor vrijedan 20 miliona dolara.

Zbog svega se njihov savršen brak, kako su se trudii da ga predstave u javnosti, potpuno urušio, što je rezultiralo i problemima u odnosu. Ako je vjerovati izvorima koji su bliski paru, brak Megan Markl i princa Harija nalazi se na veoma klimavim nogama od kako su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

Uprkos negativnim komentarima, par je bio nasmijan kad su se zajedno pojavili u kratkom videu koji su objavili jučer popodne. Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uključili su se telefonskim putem i pozdravili mlade iz “Responsible Technology Youth Power Fund” koji se zalažu za bolji digitalni svijet.

Posljednji put zajedno su viđeni u javnosti u maju ove godine na ceremoniji dodjele nagrada u Njujorku.

Od tada su ih pratile glasine da se udaljavaju jedno od drugog, a svako se fokusirao na solo projekte. Megan je potpisala unosan ugovor sa moćnom agencijom Vilijam Moris, dok Hari radi na novom Netfliksovioj seriji koja izuskuje sve češća odsustva od kuće. 

- Stres, zajedno sa emotivnim problemima, vjerovatno im je napravio pakao od života. Nadam se da će odvojeno vrijeme provedeno na različitim kontinentima pomoći da pronađu sve što im je potrebno da nastave dalje - tvrdi izvor.

Mnogi su tako njihov video shvatili kao potez da pokažu javnosti da je između njih sve u najboljem redu, a glasine ni tu nisu prestale, pa mnogi komentarišu da je to sve maska kako im ne bi propali unosni ugovori koje su zajedno potpisali, s obzirom da su se našli u ozbiljnoj finansijskoj krizi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.