ČITALO SE S USANA

Portparol Selene Gomez oglasio se nakon što je video s Tejlor Svift postao viralan

Selena nikada nije otišla do Timotija i Kajli i tražila fotografiju, rekao je portparol

Selena Gomez. Instagram

L. S. R.

9.1.2024

Društvenim mrežama proširio se video na kojem razgovaraju Tejlor Svift (Taylor Swift), Selena Gomez i Kilig Speri (Keleigh Sperry) na dodjeli Zlatnih globusa, a mnogo fanova pokušalo je odgonetnuti o čemu djevojke pričaju. I došli su do zaključka - tema razgovora bili su Kajli Džener (Kylie Jenner) i  Timoti Šalame (Timothee Chalamet), novopečeni holivudski par.

Obožavatelji i samoprozvani "čitači s usana" rekli su da je Selena opisivala kako je tražila fotografiju sa Šalameom, na što joj je Kajli, navodno, rekla - ne. 


@archivekyliejenner and the end of the day, kylie is the mean girl #kyliejenner #timotheechalamet #selenagomez #taylorswift #fyp ♬ som original - thamy

Jasno je zbog čega je ovo postala glavna šoubiz tema u svijetu - Kajli je prijateljica s Hajli Biber (Hailey Bieber), suprugom Džastina Bibera (Justin Bieber), koji je Selenin bivši dečko.

Nakon što je snimka tračanja postala viralna, portparol pjevačice Selene Gomez obratio se medijima.

- Selena nikada nije otišla do Timotija i Kajli i tražila fotografiju - rekao je portparol.

Magazinu "People" javio se još jedan izvor blizak Seleni koji tvrdi da ona "apsolutno nije spominjala ništa o Timotiju ili Kajli" i da ih "nikada nije ni vidjela niti razgovarala s njima". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.