FESTIVAL

Odlična zabava uz vrhunske bendove i izvođače

N. Aj.

17.5.2018

Novo izdanje OK Festa održat će se od 6. do 8. jula na Tjentištu.  

Organizatori najavljuju odličnu zabavu i druženje uz vrhunske bendove i izvođače. Tokom tri dana Festivala smjenjivat će se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene.

- Više od 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji s adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim. Festival će i ove godine učiniti Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu – kazali su organizatori.

Zagrijavanje će početi 6. jula pored bazena na Tjentištu, gdje publiku na „OK Summer stageu“ očekuje program „Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva“.

- Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na „Sensation OK stageu“ uz Laku i „Zemlju Gruva“. Večernji program na „Jägermeister main stageu“ rezerviran je za „Hladno pivo“, Kirila Djaikovskog i „Stereo MC’s“ – dodali su organizatori.

Drugog dana Festivala nastupit će „Obojeni program“, „Atheist Rap“ te „Letu štuke“, „Jinx“ i Gibonni.

- Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i posljednji festivalski dan, 8. jula, kada će nastupiti „Ritam nereda“, „Orthodox Celts“, dok će navečer na Tjentištu publiku sigurno rasplesati i zagrijati „Elemental“, S.A.R.S. i „Rudimental“ – rekli su organizatori Festivala.

U ponudi su trenutno paketi, i to jedan paket sadrži kamp, ulaznicu i prijevoz, a cijena je 70 KM, dok drugi paket po cijeni od 35 KM sadrži kamp i ulaznicu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.