NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Evropa otvara granice

U današnjem broju čitajte i naš prilog "Automarket"

Avaz.ba

16.6.2020

Naslovna strana današnjeg izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, donosimo detalje o otvaranju granica u Evropi. Saznajte koje države su ublažile kontrole i kakvo je stanje zabilježeno prvog dana.

Pročitajte i zašto je američki predsjednik Donald Tramp (Trump) pozvao je predsjednike Srbije i Kosova u Vašington 27. juna. 

Počele pripreme za gradnju autoputa Sarajevo - Beograd. Vojin Mitrović, ministar prometa i komunikacija za "Dnevni avaz" otkrio je na kojoj parceli su počeli radovi.

Šta se dešava s popunjavanjem Komisije za vrijednosne papire. Pročitajte kako su stranačka imenovanja blokirala milione maraka investicija. 

Komentar dana napisao je urednik Sporta Nermin Demirović. 

Stručnjaci za "Dnevni avaz" pojašnjavaju povećanje broja oboljelih od koronavirusa u BiH. Saznajte koje mjere mogu pomoći te kada se očekuje smirivanje situacije. 

Razgovarali smo sa Zlatkom Miletićem, delegatom u Domu naroda Parlamenta BiH. Pročitajte šta je rekao o pomoći od milijardu i po KM koju je dobila BiH. 

O predstojećim lokalnim izborima za "Dnevni avaz" je govorio predsjednik BPS-a Sefer Halilović. 

Dokle su stigli radovi na izgradnji Bloka 7 TE Tuzla - "Elektroprivreda BiH" plaća 214 miliona KM avansa Kinezima. 

Na stranicama Mozaika pročitajte zašto je Mostar kao "ružan san", te kakvim novinama Vlašić obogaćuje svoju turističku ponudu.

Crna hronika donosi detalje nastavka akcije "Kristal" u kojoj je pala Tijana Ajfon, a pročitajte i šta se dešavalo na suđenju Senadu Basariću, optuženom za ubistvo Irme Forić. 

Jet set otkriva šta će biti s koncertima ove godine. 

Sport donosi priču o velikom dostignuću bh. internacionalca - Ibišević nadmašio Ze Roberta. 

U današnjem broju čitajte i naš prilog "Automarket".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.