OPOZICIONAR

Nebojša Vukanović dao ultimatum Daliboru Pavloviću

Ostavka sutra do 16 sati ili kreće kanonada, napisao je Vukanović

H. J. I.
  • Vukanović i Pavlović

    Vukanović i Pavlović

    Foto: Avaz


Povodom skandala gradonačelnika Prijedora i člana SNSD-a Dalibora Pavlovića, oglasio se i opozicionar Nebojša Vukanović na svom blogu. 

- Nedopustive su podmukle igrice i poigravnja sa narodom i javnosti SNSD-a, Dalibora Pavlovića, Milorada Dodika i ostalog nemoralnog političkog šljama. I dok sa jedne strane glume moralne vertikale i podnose fiktivnu ostavku u javnosti zbog velikog pritiska nakon skandala i šokantnih fotografija drogiranog i pijanog gradonačelnika Prijedora, sa druge strane Dodik i Pavlović igraju igre iza kulisa, organizuju protest podrške i ne šalju pismenu ostavku Centralnoj izbornoj komisiji BiH - istakao je Vukanović. 

Kako kaže, sramno je što SNSD na silu primorava i ponižava svoje članove i aktiviste, čak i profesore i nastavnike u školama, da dođu na skandalozni protest podrške Pavloviću, i pokušavaju da izigraju narod, svjesni da će na vanrednim izborima biti potučeni do nogu i shvatiti kakvo je raspoloženje naroda.

Poigravanje sa Dodikom

Vukanović nastavlja da se Pavlović može poigravati sa Dodikom, ali ne sa njim. 

Pavlović se može poigravati sa Dodikom i rušiti njegov autoritet, jer nije postupio po njegovom ultimatumu niti je 3 dana poslije datog roka podnio ostavku CIK-u BiH, ali ako sutra do 16 sati ne pošalje CIK-u BiH neopozivu pismenu ostavku suočiće se sa takvom kanonadom, obavljivanjem eksplicitnih šokantnih fotografija i snimaka da ni sam nije svjestan šta ga čeka, a koje će dodatno uznemiriti javnost, napisao je Vukanović i dodao: 

Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja.-

Pavlović sam sebe snimao i fotografisao

-Pavlović je sam sebe snimao i fotografisao, svjestan je šta će tek prouzrokovati ako se sve to objelodani i ugleda svjetlost dana, da od sramote neće moći izaći na ulicu, a ne biti gradonačelnik, i zato mu poručujem da dobro razmisli hoće li postupiti kako sam mu rekao ili će se gorko pokajati bude li se poigravao, ne sa mnom već sa Prijedorčanima, narodom i javnosti koje danima vuče za nos. 

P.S. I dok se Pavlović nakon svega i dalje premišlja i pokušava se spasiti skupovima podrške koje sam sebi organizuje sa Bursaćem, austrijski kancelar Sebastijan Kurc podnio je ostavku zbog spornih poruka iz 2016. godine, koje su više nego benigne kad se uporede sa Pavlovićem ili odgovornim u aferi "kiseonik"! - zaključio je Vukanović na svom blogu.

NA VRH

Podijeli članak na