SNIMAK IZ 2020. GODINE

Bez montaže: Vasković objavio kompletan snimak razgovora Trivić i Begića

Draško Stanivuković, Nenad Nešić i Ivan Begić ponovo su podmuklo napali Jelenu Trivić, pokušavajući je predstaviti kao osobu koja prijeti, navodi Vasković

E. Ć.

13.4.2022

Novinar Slobodan Vasković objavio je kompletan snimak razgovora potpredsjednice PDP-a Jelene Trivić i Ivana Begića, bivšeg PDP-ov zastupnik.

Objavljeni audio snimak, bez ikakve montaže, navodi Vasković, datira iz 2020. godine. Vasković je uz kompletan snimak razgovora napisao sljedeće:

- Draško Stanivuković, Nenad Nešić i Ivan Begić ponovo su podmuklo napali Jelenu Trivić, pokušavajući je predstaviti kao osobu koja prijeti. 

Begić je teško izvrijeđao Trivić, nazivajući se "ku**om", koja je tek nakon toga reagovala. Trivić je štitila Draška Stanivukovića, tog malog ljigavca koji je sada podmuklo napada za račun Milorada Dodika, zajedno sa narkodilerom i peračem narko novca Nenadom Nešićem i patološkom "Severinom" Ivanom Begićem.

Begić čak tvrdi kako ga je Stanivuković tjerao da se sprda sa simbolom Banja Luke - Krivim satom. Trivić na snimku čak kaže da želi da pomogne Begiću "kao svome djetetu", ali da to, kako stvari stoje, nije moguće. Trivić uopće, ako pažljivo pogledate snimak, ne prijeti Begiću, već mu samo ukazuje da ni na koji način ne želi da se obračunava sa njim.

Begić je ilegalno snimio razgovor, a već duže vrijeme, on, Nešić i Stanivuković pokušavaju ucijeniti Trivić objavljivanjem montiranog snimka, što je za istrage i to vrlo temeljne. Sve što je učinjeno protiv Trivić je ogavno preko svake mjere. Posebno što u tome učestvuje Stanivuković kojeg Trivić štiti.

Vrijeme je da tog teško ofucanog plitkoumnog manipulanta prestane štiti na bilo koji način. Njegovi odvratni pokušaji protiv Trivić su sve učestaliji, jer bolesnik nije dobio nominaciju. On već otvoreno radi za Dodika, a Begić i Nešić također.

Stanivuković je psihički bolestan, tu više nema dileme, jer ovo nije njegov prvi napad na Trivić. Učinio je to preko Begića i 01.02. ove godine na najprizemniji mogući način. Stanivuković je ucijenjen eksplicitnim video klipovima koje je Begić prodao SNSD-u i kojima ga kontroliše Sekta, prisljavajući ga da radi sa narkodilerom Nešićem - napisao je Vasković.

Poslušajte snimak razgovora.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.