SAOPĆENJE

Generalni sekretar SBB-a Amer Kapo u višednevnoj posjeti USK: Na svaki mogući način kao SBB trudimo se pomoći Krajini

Želim naglasiti da za nas Krajina nije na kraju, nego je to jedan od najznačajnijih predjela Bosne i Hercegovine, koji je, nažalost, često i neopravdano zapostavljen, rekao je Kapo

Amer Kapo u posjeti USK. SBB

Press-centar SBB-a

24.4.2022

Generalni sekretar SBB-a Amer Kapo boravi u radnoj posjeti Unsko-sanskom kantonu. Kapo je posjetu Krajini počeo obilaskom lokalne organizacije SBB-a u Sanskom Mostu, gdje je prisustvovao i zajedničkom iftaru za građane, članove i simpatizere.

Amer Kapo u posjeti USK. SBB

Posjetu je jučer nastavio u Bihaću gdje je sa šeficom Izbornog štaba SBB-a za USK Lejlom Bakrač, povjerenicima i izabranim vijećnicima prisustvovao i radno-konsultativnom sastanku Kantonalne organizacije SBB-a. Dogovorene su daljnje aktivnosti i podijeljeni zadaci, a sve u smjeru ostvarivanja maksimalnih rezultata na izborima.

Kako je naglasio generalni sekretar, SBB stoji dobro u Unsko-sanskom kantonu, a u narednom periodu slijedi dodatno kadrovsko o organizacijsko osnaživanje i unapređivanje SBB-a, koji ima velike planove i ciljeve na narednim općim izborima.

Iftar u organizaciji SBB-a Bihać. SBB

- Prvo želim naglasiti da za nas Krajina nije na kraju, nego je to jedan od najznačajnijih predjela Bosne i Hercegovine, koji je, nažalost, često i neopravdano zapostavljen. Savez za bolju budućnost BiH tradicionalno ima dobre rezultate u Krajini, zahvaljujući našim ljudima i građanima koji nam daju povjerenje. I mi kao SBB na svaki mogući način trudimo se pomoći i odužiti Krajini. To ćemo raditi I u budućnosti, gdje god naši kadrovi budu u prilici, Krajina će im biti u vrhu prioriteta. Ovdje moram naglasiti i činjenicu da naši vijećnici u općinama USK rade odličan posao za svoju lokalnu zajednicu – rekao je Kapo.

Kapo je u ime Centrale SBB-a prisustvovao i sinoćnjem zajedničkom iftaru i ramazanskom druženju, koje je organizirala Gradska organizacija SBB-a u Bihaću.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.