TROJE POGINULIH

Svjedok sudara vozova u Hrvatskoj: Čuo sam strašan udarac, kao da padaju krovovi s kuća

Podsjetimo, u željezničkoj nesreći koja se u petak navečer dogodila kod Novske u mjestu Raić zasad se raspolaže podacima o tri poginule i 11 ozlijeđenih osoba koje su prevezene u bolnice u Slavonskom Brodu, Pakracu i Novoj Gradiški

S mjesta nesreće. Matija Habljak/PIXSELL

E. T. / Nova.hr

10.9.2022

Stanovnik mjesta u blizini mjesta Rajić u Hrvatskoj gdje se dogodila stravična nesreća u kojoj su u sudaru putničkog i teretnog vlaka poginule tri osobe stao je pred kamere Nove TV i ispričao što je vidio.

- Čuo sam strašan udarac, kao da padaju krovovi s kuća, bio sam iznenađen jer na ovom području to se nije događalo. Nisam čuo vriskove, jer to se dogodilo kilometar i pol od mene, ispričao je Milan Šimičić, a piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, u željezničkoj nesreći koja se u petak navečer dogodila kod Novske u mjestu Raić zasad se raspolaže podacima o tri poginule i 11 ozlijeđenih osoba koje su prevezene u bolnice u Slavonskom Brodu, Pakracu i Novoj Gradiški.

Na mjestu nesreće su ekipe hitne medicinske pomoći, vatrogasci, policija, pripadnici HGSS-a, djelatnici Hrvatskih željeznica, načelnik Stožera civilne zaštite Novske i voditelj Županijskog centra 112 Sisak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.