VIDEO KRUŽI TWITTEROM

Objavljeno posljednje obraćanje Prigožina: "Za one koji se pitaju da li sam živ"

Ja sam u Africi, tako da fanatici koji razmišljaju o mojoj likvidaciji zarad nečega... Sve ok, rekao je Prigožin u videu

Sa sahrane Prigožina. AP

H. J. I.

31.8.2023

Na Twitteru je osvanu video navodnog posljednjeg Prigožinovog obraćanja, kako se tvrdi, dok je bio na putu ka Rusiji. 

Podsjetimo, vođa i osnivač grupe "agner Jevgenij Prigožin poginuo je prošle srijede u padu aviona. Osim njega, poginulo je još devet osoba, među kojima je sam vrh te paravojne organizacije.

Moskva tvrdi da je Prigožin identifikovan

Prigožinov avion poletio je sa aerodroma u Moskvi i planirano je da odleti u Sankt Peterburg, ali se za oko pola sata srušio.

Zvanična Moskva tvrdi da je identifikovala ostatke Prigožina, nakon čega je sahranjen na groblju u Sankt Peterburgu, u prisustvu porodice i jakog obezbjeđenja, prenosi B92.

Međutim, od kada se vijest o njegovoj pogibiji brzinom svjetlosti proširila svijetom, ne prestaju nagađanja da li je on mrtav ili ne, tim prije što je bilo poznato da on ima dvojnike, kao i da je često u posljednjem trenutku odlučivao kojim će avionom letjeti.

"Sve ok"

Ulje na takvu vatru dodala je objava na Twitteru, koja je osvanula danas, a na kojoj Prigožin govori: "Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne...."

Kako je objašnjeno, radi se o posljednjem obraćanju lidera Wagner grupe, u trenutku kada se iz Afrike vraćao u Rusiju.

- Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne, i kako mi ide... Sada je vikend, druga je polovina avgusta 2023. Ja sam u Africi, tako da fanatici koji razmišljaju o mojoj likvidaciji zarad nečega... Sve ok - rekao je Prigožin i mahnuo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.