ESTRADA

Severina - kraj karijere?

Za otkazivanje posljednjeg nastupa krivi organizatore, a oni je demantiraju

Severina: Na rubu živčanog sloma

Piše: E. BAKIĆ

23.3.2019

Severina Kojić (47) je otkazala posljednja tri koncerta, a prema pisanju srbijanskih medija, i njen nastup za Dan žena na Zlatiboru bio je potpuni krah. Navodno je pjevačica prodala samo 120 ulaznica.  

Propast karijere jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu, čini se, krenula je prekidom saradnje sa svojim najbližim saradnikom, menadžerom Tomislavom Petrovićem, a na to se nadovezao i prekid saradnje s PR stručnjakom Davorom Grginom te nešto ranije s advokatom Dariom Budimirom.

Objava na Facebooku

Nedavno je Severina na Facebooku objavila da otkazuje zakazani nastup u Začretju, a kao razlog je navela probleme između organizatora koji su dogovarali koncert. Ipak, oglasili su se i organizatori, kako bi demantirali Severinu:

- Poštovani, s iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za 13. april 2019. u Začretju, neće održati. Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako nije tako.

U estradnim kuloarima se špekulira da iza svega stoji pjevačicin muž Igor Kojić, koji smatra da je dorastao poslu menadžera, te navodno smatra da novac treba ostati u kući i da nema potrebe da o Severininoj karijeri brine niko osim njega.

 Igorova dužnost

Tokom jučerašnjeg dana portalima su kružili i naslovi poput: „Kebina snaha na ivici živčanog sloma“. Kako bismo čuli komentar Dragana Kojića Kebe, pozvali smo ga.

- Nije moje da se petljam u tu priču. Ako čitate između redova, sve vam je jasno – rekao je Keba.

U nastavku je konstatirao da mediji svašta špekuliraju, ali, također, nije htio demantirati neke od napisa.

- Moj sin Igor je uz nju i to mu je dužnost. Što se tiče mene, bavim se svojim poslom, vaš poziv me zatekao na aerodromu – kazao nam je pjevač.

Ostala bez 70.000 eura, histeriše na Igora 

Dok mediji u regionu pišu da je Severina u posljednjem periodu ostala bez 70.000 eura, pojavila su se i druga nagađanja o njenom odnosu sa suprugom Igorom Kojićem.

- Severina je nemilosrdna prema Igoru otkako ju je Petrović napustio. Histeriše na njega, zahtijeva da se više angažuje. On to sve toleriše i trudi se, ali niko nije zainteresovan za njene pjesme pa mu je teško raditi - kazao je izvor blizak Kojićima.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.