KORONAVIRUS

I braća Ćulum pomažu siromašnima

Braća Ćulum prije nekoliko dana, u svrhu pružanja neophodnih socijalnih usluga građanima, donirala 5.000 maraka za kupovinu osnovnih životnih namirnica

Uručili pakete siromašnima. Inmedia

Avaz.ba

23.4.2020

Pandemija koronavirusa potpuno je promijenila naš način života te uzrokovala brojne probleme. U najtežem položaju su građani lošijeg imovnog stanja, stari, bolesni i nemoćni, kao i oni s najnižim ili bez ikakvih primanja. 

Ovim osjetljivim kategorijama stanovništva pomoć je potrebnija nego ikad, a u humanu misiju su se, osim nadležnih institucija, uključili i volonteri. 

Među njima su i braća Boki i Nermin Ćulum, koji su se stavili na raspolaganje Crvenom križu Općine Sanski Most. Braća Ćulum prije nekoliko dana, u svrhu pružanja neophodnih socijalnih usluga građanima, donirala su 5.000 maraka za kupovinu osnovnih životnih namirnica i radi se o 50 prehrambeno-higijenskih paketa za isto toliko domaćinstava na području Sanskog Mosta.

Uručili pakete. Inmedia

Braća Ćulumu, kako pišu mediji, vođe su "United Tribunsa", a prije pandemije nerijetko su punili stupce crne hornike. Njima su u više navrata oduzimana vozila, a posljednji put prije skoro godinu Bentley. Vozila su im naknadno vraćena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.