NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Istražujemo izborne prevare

Čitajte i razgovor sa direktoricom „Transparency Internationala“ u BiH Ivanom Korajlić koja ja za „Avaz“ poručila da malverzacije glasovima putem pošte pokazuju razmjere izborne krađe!

Piše: Avaz.ba

15.10.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Istražujemo izborne prevare 

Pročitajte ekskluzivni razgovor sa glavnom državnom tužiteljicom Gordanom Tadić koja je za „Avaz“ poručila da Tužilaštvo BiH istražuje izborne prevare.

Čitajte i razgovor sa direktoricom „Transparency Internationala“ u BiH Ivanom Korajlić koja ja za „Avaz“ poručila da malverzacije glasovima putem pošte pokazuju razmjere izborne krađe!

Komentar dana napisao je Goran Mrkić: Fadilov gulaš za mase.

Donosimo i reakcije stručnjaka, koji su poručili da su bh. vlasti pogrešno reagirale na pandemiju.

Reis Husein ef. Kavazović nakon beogradskog susreta poručio je da naša djeca odlaze!

Ličnost dana je Novak Đoković.

Na stranama Globusa čitajte o tome kako se Evropa sprema za novi val koronavirusa.

Pročitajte razgovor sa kandidatom za načelnika Srebrenice Alijom Tabakovićem, koji je poručio da je nezadovoljan radom administracije Centralne izborne komisije BiH.

Donosimo vam i temu o radioaktivnom incidentu u sarajevskom naselju Stup, a pitamo zašto još nije uklonjena opasna materija.

Na stranama Mozaika pročitajte sve detalje drugog dana posjete najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića. Pročitajte šta je popularni Nole radio u Visokom.

Na stranama Crne hronike pročitajte ispovijest sina Salke Ejubovića kojeg je usmrtio Naser Palislamović, saznajte zašto je on poručio da je ogorčen. Osim toga, pročitajte i kako je narkomafiji presuđeno ukupno 19 godina zatvora.

Na stranama jet seta pročitajte kako je Korona uništila muzičku scenu, a otkrivamo i da su muzičari na birou za nezaposlene.

Na sportskim stranama donosimo priču o rukometnoj reprezentaciji BiH, a otkrivamo hoće Bilal Šuman ostati selektor. Pročitajte i izvještaj sa sinoć odigranog susreta 4. kola Lige nacija između reprezentacija Poljske i BiH.

Donosimo i specijalni „JahorinSKI“ dodatak u kojem možete pročitati intervju s direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem. Našim čitaocima poklanjamo i kupon na gratis panoramsku vožnju šestosjedom u toku zimske sezone 2020/21, kao i kupon za popust od 15 posto pretprodaju sezonskih karata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.