JOŠ JEDNA PRESUDA

Muslimović pisao, Cibra plaća

Šejla Jugo Turković je u emisiji Happy TV javno priznala da je Cibrine knjige / pamflete o Radončiću pisao stari KOS-ovac Fikret Muslimović, inače najbliži saradnik vrha SDA

Fikret Muslimović i Armin Cibra. Avaz

N. V.

15.11.2021

Općinski sud u Sarajevu donio je još jednu presudu u korist predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH protiv izdavača web portala „Slobodna Bosna“ zbog objave teksta pod naslovom: „Armin Cibra uputio otvoreno pismo VSTV-u“, u kojemu je ovaj, ranije osuđivani, lažni biograf Fahrudina Radončića iznio niz neistina o svojoj tobožnjoj ugroženosti pred sudovima. 


Faksimil presude Općinskog suda u Sarajevu. Avaz

Presudom broj: 65 0 P 790228 19 P, tuženi Slobodna.ba d.o.o. obavezan je na isplatu naknade štete u iznosu od 2.500,00 KM zbog iznošenja lažnih navoda Armina Cibre o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću na portalu „Slobodna Bosna“, koji uređuju Senad Avdić i Asim Metiljević.

Kao što je poznato Šejla Jugo Turković je u emisiji Happy TV javno priznala da je Cibrine knjige / pamflete o Radončiću pisao stari KOS-ovac Fikret Muslimović, inače najbliži saradnik vrha SDA.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.