BANJA LUKA

Dodik: SNSD i SP ostaju u koaliciji

Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj, rekao Dodik

S današnje pres konferencije. RTRS

Avaz.ba

5.8.2020

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da su SNSD i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, te da će tako i ostati.

Nakon današnjeg sastanka rukovodstva SNSD-a i delegacije SP-a u Banjoj Luci, Dodik je naglasio da između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja.

Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj. Ne želimo da se odreknemo kvalitetnih partnera i u tom pogledu smo samo ojačali našu saradnju - rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci. 

Predsjednik SP-a Petar Đokić istakao je na sastanku razmatrano kako da SNSD i SP objedinjeni u saradnji, kreiraju najbolje politike koji će poboljšati kvalitet života građana Republike Srpske.

To se prije svega odnosi na ekonomska i socijalna pitanja, na to kako da pomognemo građanima i privrednim društvima da prevaziđu posljedice pandemije korone - naveo je Đokić. 

Sastanku su prisustvovali funkcioneri SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Luka Petrović, te funkcioneri SP-a Slobodan Protić, Dalibor Stević, Srđan Todorović i Živko Marjanac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.