DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

Kum Omar pobjegao iz BiH s 200.000 KM duga

Za naš list govorio je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a te je poručio da zajednički kandidat uvjerljivo pobjeđuje na sljedećim izborima

Avaz.ba

30.8.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem broju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Svadbeni kum Izetbegovića iz BiH pobjegao s 200.000 KM duga.

Naime, Omar Musabegović bio je kum na vjenčanju Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića. Pročitajte historiju njegovog poslovanja u Sarajevu, a sada u Beogradu.

Komentar dana napisao je Danijal Hadžović: Sultan i vazal.

Jedna od trenutno najpopularnijih društvenih mreža TikTok, koliko je kreativna i zabavna, toliko je i opasna kada joj pristup imaju maloljetnici bez nadzora. Mnoge aktivnosti na TikToku često završavaju tragično, a roditelji trebaju biti na oprezu, jer izazovi na ovoj društvenoj mreži odnose živote.

Za naš list govorio je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a te je poručio da zajednički kandidat uvjerljivo pobjeđuje na sljedećim izborima.

Ličnost dana je Kenan Kodro: Debi za pamćenje.

Na stranama Globusa pročitajte sve o dešavanjima u Kabulu, kao i o uraganu Ajda (Ida) zbog kojeg su desetine hiljada ljudi napustile svoje domovine u američkoj državi Luizijani.

Sramotna je činjenica da je BiH jedina u regionu bez letjelice te se postavlja pitanje dokle ćemo čekati da nam požare gasi kiša.

Dolazak njemačkog trgovačkog giganta i dalje se drži u tajnosti: "Lidl" u BiH za početak otvara minimalno šest poslovnica?

Najljepša špilja u BiH bilježi sjajne rezultate, već do sada ostvaren lanjski učinak: Vjetrenica postala magnet za turiste.

Rekonstrukcija Bistričke stanice u završnoj fazi, a ovaj projekt vrijedan je 2.338.000 KM.

Svađa bivših supružnika u Austriji završila je tragično: Bosanku muž ubio željeznom šipkom.

Ekipa "Avaza" provela je smjenu s pripadnicima MUP-a ZDK: Oni bdiju nad "cestom smrti", policajci u misiji zvanoj "M-17".

Više od pola godine investitor „Ruže“ u Mostaru ne vraća cestu u prvobitno stanje. Kordić poručio da je nedopustivo da ulaz u Stari grad izgleda kao da je rat jučer stao.

Za naš list govorio glumac i voditelj Dragan Marinković Maca te nam je otkrio da je dobio nepristojnu ponudu.

Pročitajte i šta kaže Stevan Ljubičić, selektor BiH, nakon nastupa ženske odbojkaške reprezentacije BiH na Evropskom prvenstvu.

Naš najbolji državni fudbalski tim će se danas okupiti u Strazburu i odraditi prvi od dva treninga prije prve septembarske kvalifikacione utakmice za Mundijal 2022 protiv Francuske.

U današnjem "Avazu" čitaoci na poklon dobijaju i redovni prilog "Sport".

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku:

https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.