ODBORNICA SNSD-A

Novi performans i skandal Danijele Đukin

Đukin je tokom svoje redovne diskusije uz dozvolu gospodina Aleksandra Đurđevića izašla, ne za govornicu, nego direktno ispred gradonačelnika Ljubiše Petrovića i počela da iznosi određene lične stvari o sebi i gradonačelniku, uz vidne izlive emocija

Novi performans Danijele Đukin. Printscreen

H. J. I.

19.10.2022

- Odbornici Skupštine grada Bijeljina, a pretpostavljam i šira javnost, bar oni građani Bijeljine koji imaju snage i stomak da sa punom pažnjom prate skupštinska zasjedanja mogli su prisustvovati nesvakidašnjem performansu gospođe Danijele Đukin, odbornice SNSD-a, prilikom rasprave o Konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta Grada Bijeljina za prvih šest mjeseci 2022. godine - saopćeno je iz Gradske uprave Bijeljina.

- Naime, gospođa Đukin je tokom svoje redovne diskusije uz dozvolu gospodina Aleksandra Đurđevića izašla, ne za govornicu, nego direktno ispred gradonačelnika Ljubiše Petrovića i počela da iznosi određene lične stvari o sebi i gradonačelniku, uz vidne izlive emocija, praveći svojevrsni spektakl za prisutne - ističe se u saopćenju i dodaje:

- Smatramo da predsjednik Skupštine grada Bijeljina nije smio dozvoliti ovakvo ponašanje i da je time Skupština grada kao organ izgubila na dostojanstvu.

Također ističemo da je jedan takav čin, pored toga što je krajnje neukusan, u direktnoj suprotnosti sa članom 95. Poslovnika o radu Skupštine grada Bijeljina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.